Beställ din poster här!

Skräddarsy din egen poster

På grund av högt ordertryck har jag inte möjlighet att genomföra några specialanpassade eller skräddarsydda posters i dagsläget. Jag hoppas kunna återuppta detta arbete i vår igen. Tack för er förståelse.

Det enklaste och snabbaste sättet att få ditt favoritcitat som poster är att välja ut en färdig design som redan gjorts här på Textart.se. Önskar du att ta fram en helt ny design så skickar vi dig ett kostnadsförslag som du behöver godkänna innan vi producerar din poster.  Du betalar sedan för tavlan via PayPal, banköverföring eller via Swish. För att beställa en skräddarsydd tavla så fyller du i kontaktformuläret nedan med följande uppgifter:

  • Eventuell design du vill använda. Annars eventuella idéer kring ny design.
  • Vilket citat du vill ha på tavlan.
  • Storlek på önskad affisch
  • Adress- och kontaktuppgifter till dig.
  • Övrig information.

Det här händer sen

När vi har fått din intresseanmälan så tittar vi igenom den och gör ett prisförslag. När du godkänt prismodellen  så skickar vi en bekräftelse på att produktionen är igång och du får sedan ett designförslag. När du är nöjd sker betalning och postern skickas sedan till tryck. Dock kan inga garantier eller löften med leveranstiden göras på skräddarsydda posters eftersom det både blir arbete med design och sedan tryck. Men omkring en vecka är förhoppningen när det kommer till skräddarsydda posters.

OBS! Notera att det inte är någon ångerrätt på skräddarsydda affischer. 

Samtliga affischer levereras utan ram! 

Så säger några kunder som köpt sina favoritcitat:

“Väldigt nöjd! God kvalité på postern, designad exakt som jag ville ha den. Smidig leverans och inga som helst problem med någonting. Värt varenda krona!”

– JOANNA WALLBERG
Tranås

“Jag var ute efter ett en poster med min favoritlåt och Emil hjälpte mig med detta och resultatet blev perfekt! Från förfrågan till att jag hade postern hos mig gick i raketfart. Bättre service är än det är svårt att bräcka!”

– MARIA AHLQVIST
Stallarholmen

“Beställde en poster med citat till min mamma i julklapp. Jag var sent ute och skrev med en kommentar i ordern där jag bad om en snabb leverans. Detta löste Text & Art mycket smidigt och två dagar efter beställningen var postern levererad. Kortfattat resulterade det hela i en mycket glad morsa.”

– WILLIAM KÖRNER
Ljungskile