Rea!

Det är väl ingenting – anpassa med ditt yrke

92.65 kr228.65 kr

Har du någon gång hört någon säga Det där är väl ingenting. Jag är ju elektriker/snickare/läkare/lärare? Det har åtminstone jag! Det här är en poster till alla er. Den här roliga postern kan antingen köpas av den som faktiskt är yrkesutövaren, men också av vänner och bekanta som en omtänksam present. Du kan själv välja precis vilket yrke som ska stå på postern.

De namn som ska stå längst ner på postern.
SKU: 24624 Category:

Description

Har du någon gång hört någon säga Det där är väl ingenting. Jag är ju elektriker/snickare/läkare/lärare? Det har åtminstone jag! Det här är en poster till alla er. Den här roliga postern kan antingen köpas av den som faktiskt är yrkesutövaren, men också av vänner och bekanta som en omtänksam present. Du kan själv välja precis vilket yrke som ska stå på postern.

Den här designen finns med flera olika texter. Du hittar dom övriga här.

Du kan betala din poster Klarna direkt vid köp, eller senare! Leverans på några dagar.  

Exempel på yrken vi redan har gjort till andra kunder:

Snickare, frisör, tandläkare, tandsköterska, säljare, chef, undersköterska, hantverkare, läkare, lärare, elektriker, socionom, arbetsledare, ingenjör, lågstadielärare, brandman, vaktmästare, polis,  sjuksköterska, rörmokare, vårdadministratör, besiktningsman, sjukgymnast, medicinsk sekreterare, pedagog, rörläggare, skolsköterska och många andra yrken!

Additional information

Weight N/A
Dimensions 55 × 5 × 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Det är väl ingenting – anpassa med ditt yrke”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.