Födelsetavla Basic

409.00 kr

Minns du hur det var när ni träffade ert lilla mirakel för första gången? Minns ni hur lång denne var? Beställ en Födelsetavla med en teckning i skala 1:1. Fyll sedan i namn, vikt och födelsedatum så tar vi fram en unik och personlig födelsetavla. Ett personlig och unikt sätt att inreda familjens hem. Eller varför inte ge bort som doppresent?

De namn som ska stå längst ner på postern.

Description

Minns du hur det var när ni träffade ert lilla mirakel för första gången? Minns ni hur lång denne var? Beställ en Födelsetavla med en teckning i skala 1:1. Fyll sedan i namn, vikt och födelsedatum så tar vi fram en unik och personlig födelsetavla. Ett personlig och unikt sätt att inreda familjens hem. Eller varför inte ge bort som doppresent? Postern finns endast i format 50x70cm.

Teckningen av barnet är en originalskiss av Fredrik Lindström. Postern finns i flera varianter. Du hittar alla andra födelsetavlor i skala 1:1 här.

Ram ingår ej. Du kan beställa denna poster för omgående leverans och betala med Klarna. Du kan såklart även delbetala eller skjuta upp din betalning med hjälp av Klarna.

 

Additional information

Dimensions 50 × 70 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Födelsetavla Basic”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.