Lita på mig – anpassa med ditt yrke

92.65 kr228.65 kr

Lita på mig, för jag är snickare/frisör/tandläkare/rörmokare/fysioterapeut. Hur många gånger har du inte hört någon säga just den frasen, oavsett yrke? Den här härliga postern kan antingen köpas av den som faktiskt är yrkesutövaren, men också av vänner och bekanta som en rolig present. För vi känner väl alla personen som behöver postern? Du kan själv välja precis vilket yrke som ska stå på postern.

De namn som ska stå längst ner på postern.
SKU: 24484 Category:

Description

Lita på mig, jag är snickare/frisör/tandläkare/rörmokare/fysioterapeut. Hur många gånger har du inte hört någon säga just den frasen, oavsett yrke? Den här härliga postern kan antingen köpas av den som faktiskt är yrkesutövaren, men också av vänner och bekanta som en rolig present. För vi känner väl alla personen som behöver postern? 

Du kan själv välja precis vilket yrke som ska stå på postern.

Den här designen finns med flera olika texter. Du hittar dom övriga här.

Du kan beställa denna poster för omgående leverans och betala med Klarna. Du kan såklart även delbetala eller skjuta upp din betalning med hjälp av Klarna.

Exempel på yrken vi redan har gjort till andra kunder:

Snickare, frisör, tandläkare, tandsköterska, säljare, chef, undersköterska, hantverkare, läkare, lärare, elektriker, socionom, arbetsledare, lågstadielärare, brandman, vaktmästare, ingenjör, polis,  sjuksköterska, rörmokare, vårdadministratör, besiktningsman, sjukgymnast, medicinsk sekreterare, pedagog, rörläggare, skolsköterska och många andra yrken!

Additional information

Weight N/A
Dimensions 55 × 5 × 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lita på mig – anpassa med ditt yrke”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.