Presentkort

100.00 kr1,000.00 kr

Svårt att bestämma dig för vad du ska köpa till dina nära och kära? Ge bort ett presentkort på valfri summa och låt personen själv välja ut de produkter de vill inreda sina väggar med. Ditt presentkort mailas till dig omgående men skickas även via post. Men se till att ange rätt epostadress!

Du kan även fylla i ditt och personens namn, så trycks det som “Från:” och “Till:” på presentkortet. Observera att detta enbart syns på det fysiska presentkortet som kommer via post. 

Clear
Lämna tomt för att inte ha med ett namn.
Lämna tomt om du inte önskar en hälsning.
De namn som ska stå längst ner på postern.
SKU: 15433 Category:

Description

Så funkar Text & Arts presentkort

Alla presentkort skickas fysiskt till angiven leveransadress, tryckta på 180g matt papper och i ett fint presentkuvert. Presentkortets värdekod mailas också automatiskt till köparen i samband med beställning. På så sätt kan du alltid garanteras att du får ditt presentkort i tid, även om det fysiska presentkortet mot förmodan inte hinner komma fram i tid. Se till att ange rätt epostadress! Om det inte kommit inom 1 timme, så kolla din skräppost.

Du kan även fylla i ditt och personens namn, så trycks det som “Från:” och “Till:” på presentkortet. Observera att detta enbart syns på det fysiska presentkortet som kommer via post. 

Så handlar du med ett presentkort

I Text & Arts varukorg finns en ruta där du fyller i kupong. Där fyller du i den värdekod som finns på både presentkortet och i bekräftelsemailet. 

Giltighetstid: Presentkortet gäller i 1 år från dagen det köptes. 

Additional information

Weight 0.15 kg
Värde (kr)

100, 200, 300, 400, 500, 600 ,  700,  800, 900,  1000

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Presentkort”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.